Dom omladine

Home / Građani / Dom omladine

Dom omladine je gradski prostor koji koriste omladinske organizacije i udruženja.

U Domu, površine od oko 1.300 m2 provode se aktivnosti na tri hola od čega hol 1 ima izrađen galerijski zid pogodan za sve vrste izložbi, hol 2 je prihvatljiv za razne oblike aktivnosti zbog svoje komunikacije sa svim dijelovima objekta kao i hol 3 koji u svojoj konfiguraciji ima i malu binu pogodnu za razne oblike individualnog izražavanja.

Zatvorene prostorije sačinjavaju salu amfiteatra opremljenu sa 145 sjedišta i binom veličine oko 30m2 i bekstejdž prostorom veličine od oko 80m2, internet salu i staklenac sa lako pokretljivim namještajem koji se oblikuje po potrebi zadane aktivnosti, kapaciteta od oko 30 učesnika.

Ovakva multifunkcionalnost prostora Doma omladine, pogoduje za provođenje cijele lepeze aktivnosti kao što su: festivali, izložbe, sajmovi, konferencije, javne tribine, projekcije filmova, pozorišne predstave, razne promocije, sportsko-rekreativne aktivnosti i slično.“

Prostor Doma omladine je tokom 2021. godine u potpunosti preuređen i stavljen u funkciju mladih ljudi.

Svi koji žele da realizuju svoje redovne ili periodične aktivnosti u Domu omladine, a imaju pravo na korištenje prostora po osnovu registracije, trebaju samo da upute zahtjev Odjeljenju za društvene djelatnosti (samostalnom stručnom saradniku-upravniku Doma omladine) u pisanoj formi ili na obrascu koji je dostupan na ovom sajtu. Za registrovane omladinske organizacije, najava redovnih aktivnosti tokom narednog mjeseca moguća je i elektronskim putem.

Aktuelnosti pratite na Fejsbuk stranici Doma omladine: https://www.facebook.com/Domomladinebl/ i https://www.instagram.com/dom_omladine_banjaluka/

Kontakt-upravnik

Kontakti

Željko Obradović, samostalni stručni saradnik – upravnik Doma omladine
Adresa: ul. Đure Daničića broj 1, 78000 Banja Luka
Tel: 051/215-315
E-mail: zeljko.obradovic@banjaluka.rs.ba

Marija Babić, samostalni stručni saradnik za programske aktivnosti u Domu omladine
Adresa: ul. Đure Daničića broj 1, 78000 Banja Luka
Tel: 051/215-315
E-mail: marija.babic@banjaluka.rs.ba

Raspored prostorija u Domu omladine

–  Tlocrt objekta

Pogledaj

Obrazac za rezervaciju prostora

Sačuvaj