Javna rasprava o Nacrtu Strategije razvoja u utorak u Zalužanima

Javna rasprava o Nacrtu Strategije razvoja grada Banja Luka za period 2018-2027. godina, sutra, 30. oktobra, biće održana u objektu društvenog doma u Zalužanima, sa početkom u 17 časova.

Nacrt ovog dokumenta, koji je usvojen na zasjedanju Skupštine Grada održanom 24. oktobra, na javnoj raspravi je do 12. novembra.

U cilju izrade što kvalitetnijeg prijedloga Strategije, sugrađani će imati priliku da svoje prijedloge iznesu i na javnim raspravama u Osnovnoj školi „Vojislav Ilić“ u Krupi na Vrbasu (5. novembra, sa početkom u 17 časova), zatim u u društvenom domu u Dragočaju (6. novembra sa početkom u 17 časova) i u u Banskom dvoru (9. novembra sa početkom u 17 časova).

Svi zainteresovani svoje prijedloge, primjedbe i sugestije na Nacrt mogu dostaviti Odjeljenju za lokalni ekonomski razvoj i strateško planiranje putem elektronske pošte, na adresu: strategijabl2027@banjaluka.rs.ba.

Nacrt ovog dokumenta sa prilozima, kao i Plan provođenja javne rasprave objavljeni su internet stranici Grada i možete ih pogledati ovdje.