Уз подршку Града: Школа практичног новинарства за студенте, пријаве до 3. фебруара

Редакције „ЕуроБлица“ и портала Српскаинфо у Бањој Луци, од 6. фебруара до 2. марта, организују школу практичног новинарства.

-Полазници су студенти новинарства, који ће бити уписани по редослиједу пријављивања. Бесплатну школу практичног новинарства ће похађати максимално 20 студената.Уредници и новинари “ЕуроБлица” и портала Српскаинфо упознаће будуће колеге са изазовима модерног новинарства, организацијом рада у редакцији, управљањем друштвеним мрежама, улогом новинара у дигиталној ери и многим другим темама – наглашено је у саопштењу.

Додају како сви који желе да присуствују предавањима, три пута седмично, у термину од 17.00 часова, треба да најкасније до 3. фебруара до 12.00 часова, пошаљу пријаву путем електронске поште redakcija@euroblic.com, са назнаком “Пријава за школу практичног новинарства”.

-У пријави треба написати сљедеће податке: име и презиме, факултет, година студија, пребивалиште и број телефона. Полазници ће након закључења пријава бити контактирани мејлом и/или вибером – додаоју.

Предавања ће бити одржана у сарадњи са Градом Бања Лука.

 Фото илустрација

Фото илустрација