Сриједа у Дому омладине: Интерактивни сајам за економско оснаживање жена

У оквиру кампање „За живот жена“, у сарадњи са Предузетничким центром а уз подршку Града Бањe Лукe, Фондација „Удружене жена“ организује „Интерактивни сајам за економско оснаживање жена“.

За све заинтересоване, сајам ће бити отворен у сриједу, 16. марта са почетком у 11.00 часова, гдје ће сви имати прилику да се упознају са својим правима из области рада и запошљавања, да остваре интеракцију са послодавцима, те да размотре могућност за запошљавање, самозапошљавање, учење и напредак.

Из Фондације „Удружене жене“ напомињу да ће сајму присуствовати представници компанија, односно институција, који ће представити своју кадровску политику пословања, прилике и отворене радне позиције.

Такође, сви присутни ће имати прилику да се детаљно информишу о одређеној компанији, односно институцији.

У току интерактивног сајма, који ће трајати све до 18.00 часова тог дана, биће одржана и панел дискусија на тему „Права жена у области рада и запошљавања“.

Подсјећамо, кампања „За живот жена“ посвећена је Међународном дану жена, с тим да она траје пуне четири седмице, а све како би се додатно скренула пажња на права жена и њихов положај у друштву.