Кабаре „Да, то су били дани“ вечерас у Банском двору

 Фото: Бански двор

Фото: Бански двор

У Концертној дворани Банског двора вечерас, у 20.00 часова, биће изведен музичко-поетски кабаре „Да, то су били дани“ Небојше Дугалића и Бориса Пинговића, а  са овим глумцима на сцени ће се наћи и Војислав Савић (бас гитара) и Нина Ћосић (глас и удараљке).

-Кабаре се под овим именом изводи од 2004. године. У питању је комбинација музике и поезије. Лако, весело, лепршаво комбиновање познатих стихова Душка Трифуновића, Лазе Костића, Милоша Црњанског, анегдота о Брани Петровићу, Витомиру Николићу, Тину Ујевићу, Зорану Радмиловићу и другим знаменитим личностима уз музику „Сантане“, Ерика Клептона, „Индекса“, групе „Леб и Сол“, Јосипе Лисац, „Азре“, Ђорђа Балашевића и „Бјелог дугмета“ подсјетиће многе на оне лијепе, добре ствари из периода када су то заиста „били дани“, неки кажу „бољи дани, него данас“ – наведено је у најави кабареа.

Улазнице за вечерашњи догађај су распродате. Због тренутне епидемиолошке ситуације број мјеста у публици за овај програмски садржај је ограничен. Обавезно је ношење заштитне маске и дезинфекција руку на улазу.