Tri regulaciona plana na javnom uvidu od 30. aprila

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da će od 30. aprila do 30. maja 2019. godine na javnom uvidu biti sljedeći regulacioni planovi:

  • Nacrt o izradi izmjene dijela Regulacionog plana „Priječani“

Nacrtom plana obuhvaćen je prostor koji se nalazi između rijeke Vrbas i Hilandarske ulice (glavna saobraćajnica kroz naselje Priječani), a odnosi se na zemljište označeno kao k.č.broj 946/1, 946/2, 947/1, 947/2, 948 i 949 k.o. Priječani (n.p), povrini od 0,66 ha i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća Centar za projektovanje i konsalting „CPK“ Banja Luka – Cerska ulica broj 2, u prostorijama Gradske uprave i u prostorijama Mjesne zajednice Priječani, svakog radno dana od 8.00 do 16.00 časova.

  • Nacrt o izradi izmjene dijela Regulacionog plana za prostor Regionalnog centra

Nacrtom plana obuhvaćen je prostor koji se nalazi u Ulici Dragana Bubića, a odnosi se na zemljište označeno kao k.č.br. 1915/1 i dio 1913/3 k.o. Budžak (n.p.), površini 821 kvadratni metar i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća „Ruting“ Banja Luka – Ulica Prvog krajiškog korpusa broj 16, u prostorijama Gradske uprave i u prostorijama Mjesne zajednice Rosulje, svakog radnog dana od 8.00 do 16.00 časova.

  •  Nacrt o izradi izmjene dijela Regulacionog plana za prostor „Novakovići-Vujinovići“ sekcija A, B, C

Nacrtom plana obuhvaćen je prostor koji se nalazi uz potok Vujinovići, a odnosi se na k.č. broj 620 i 622/2 k.o Vujinovići (n.p.), površini 0,31 ha i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća Centar za projektovanje i konsalting „CPK“ Banja Luka – Cerka ulica broj 2, u prostorijama Gradske uprave i u prostorijama Mjesne zajednice Zalužani, svakog radnog dana, od 8.00 do 16.00 časova,

Nacrti planova su objavljen i na ovoj internet stranici.

Za vrijeme trajanja javnog uvida, svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na nacrt, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će nacrt biti izložen ili dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi Grada Banja Luka – Odjeljenju za prostorno uređenje .