Sa Ujedinjenom Srpskom o planovima za naredne godine

U okviru konsultacija sa političkim subjektima o planovima i programima za naredni period, gradonačelnik Igor Radojičić, danas se sastao sa predstavnicima Ujedinjene Srpske.

Tokom sastanka iskazano je obostrano zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom, te istaknuti prioriteti i ciljevi za sljedeću godinu, ali i za period do 2025. godine.

-Ujedinjena Srpska izložila je svoje prioritete koji se tiču demografije, populacije starijih sugrađana i lica sa invaliditetom, problematike turizima i komunalne infrastrukture. Sve će to naći svoje mjesto u planovima – naveo je Radojičić.

Predsjednik Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Milan Petković čestitao je, ovom prilikom, gradonačelniku Radojičiću i Timu za Evropsku prestonicu kulture na izradi te aplikacije koja je, kako je istakao – kvalitetno urađena.

Banja Luka je poslije dugo vremena, kako je naglasio, pokazala da može da se pripremi za jedan ozbiljan međunarodni projekat.

– Danas smo ovdje govorili o viziji razvoja Banje Luke u narednih pet godina, i to ne na nivou partije ili jednog čovjeka, nego na nivou grada Banje Luke – zaključio je Petković.

Sastanak sa Partijom ujedinjenih penzionera

Gradonačelnik Radojičić danas je razgovarao i sa predstavnicima Partije ujedninjenih penzionera, tokom kojeg je novo rukovodstvo te stranke, na čelu sa predsjednicom Vinkom Pušonjom, upoznao sa planovima i prioritetima gradske administracije za naredni period.