Sanirano nekoliko dječijih igrališta

U okviru redovnog održavanja komunalne opreme na području grada, proteklih dana sanirano je niz oštećenja na dječijim igralištima, koja su uglavnom rezultat djelovanja nesavjesnih pojedinaca.

  • Zamijenjena je polomljena drvena greda na velikoj ljuljaški na dječijem igralištu u Ulici Zmaj Ognjenog Vuka u Lazarevu kao i oštećene klupe za sjedenje. Dio oštećene komunalne opreme saniran je na igralištu u Ulici Stevana Mokranjca u Novoj varoši – kažu u Odjeljenju za komunalne poslove.

Kao primjer nesavjesnog ponašanja pojedinaca, iz odjeljenja navode uništen krova na toboganu na igralištu u Lorkinoj ulici u Novoj varoši, koje je sanirano prije dva mjeseca.

  • Osuđujemo ovakvo ponašanje i pozivamo sve sugrađane da čuvaju komunalnu opremu koja je zajedničko dobro – isitiču iz Odjeljenja za komunalne poslove.

Na nekoliko lokacija u prigradskim naseljima, tokom ove sedmice, postavljene su i nove košarkaške table.

  • U Radosavskoj i Zelenom viru smo postavili nove table i obruče za basket, a u narednom periodu obnovićemo i table na sportskom igralištu koje se nalazi u krugu OŠ „Georgi Stojkov Rakovski“ – zaključeno je iz Odjeljenja za komunalne poslove.