Санирано неколико дјечијих игралишта

У оквиру редовног одржавања комуналне опреме на подручју града, протеклих дана санирано је низ оштећења на дјечијим игралиштима, која су углавном резултат дјеловања несавјесних појединаца.

  • Замијењена је поломљена дрвена греда на великој љуљашки на дјечијем игралишту у Улици Змај Огњеног Вука у Лазареву као и оштећене клупе за сједење. Дио оштећене комуналне опреме саниран је на игралишту у Улици Стевана Мокрањца у Новој вароши – кажу у Одјељењу за комуналне послове.

Као примјер несавјесног понашања појединаца, из oдјељења наводе уништен крова на тобогану на игралишту у Лоркиној улици у Новој вароши, које је санирано прије два мјесеца.

  • Осуђујемо овакво понашање и позивамо све суграђане да чувају комуналну опрему која је заједничко добро – иситичу из Одјељења за комуналне послове.

На неколико локација у приградским насељима, током ове седмице, постављене су и нове кошаркашке табле.

  • У Радосавској и Зеленом виру смо поставили нове таблe и обруче за баскет, а у наредном периоду обновићемо и табле на спортском игралишту које се налази у кругу ОШ „Георги Стојков Раковски“ – закључено је из Одјељења за комуналне послове.