Prijava projekata udruženja građana

Odjeljenje za kulturu, turizam i socijalnu politiku raspisalo je danas javni poziv za prijavu projekata udruženja građana za sufinansiranje iz budžeta Grada Banja Luka u 2018. godini.

Projekte treba realizovati na području grada Banje Luke do kraja 2018. godine, a visina sredstava koja se mogu dodijeliti po projektu iznose od 1.000 do 8.000 KM. Udruženje može prijaviti samo jedan projekat na javni poziv.

Poziv se odnosi na sljedeće prioritetne oblasti:
-obezbjeđivanje preduslova u zajednici za samostalan život osoba sa invaliditetom,
-unapređenje socijalne zaštite i brige o starima,
-zaštita djece od nasilja, zanemarivanja i zlostavljanja,
-edukacija djece o zdravim stilovima života,
-podrška i pomoć roditeljima u odgoju i brizi djece,
-obezbjeđivanje pristupa kulturnim sadržajima za djecu iz ruralnih sredina i marginalizovanih grupa,
-prevencija maloljetničkog prestupništva,
-edukacija i osnaživanje udruženja građana za pisanje projektnih prijedloga i upravljanje
projektnim ciklusom.

Na ovaj javni poziv može se prijaviti udruženje građana koje je registrovano u skladu sa zakonom kod nadležnog suda ili drugog nadležnog organa i koje ima sjedište ili registrovanu organizacionu jedinicu na području grada Banjaluka.

Prijave na Javni poziv sa potrebnom dokumentacijom, dostavljaju se Odjeljenju za kulturu, turizam i socijalnu politiku, putem Prijemne kancelarije Gradske uprave Grada Banja Luka, kancelarija 14, u zatvorenoj koverti, sa naznakom: Javni poziv za  prijavu projekata udruženja građana za sufinansiranje iz budžeta Grada Banjaluka u 2018. godini, pozivom na broj:10-6-80/18,  ili  putem pošte – preporučeno, na adresu: Grad Banja Luka, Gradska uprava, Odjeljenje za kulturu, turizam i socijalnu politiku, Trg srpskih vladara 1, 78 000 Banja Luka.

Javni poziv otvoren je do 8. marta ove godine, a sve detaljnije informacije možete dobiti putem broja telefona: 051/244-444, lokal 718, ili direktno – u kancelariji broj 26.

Kompletan javni poziv, prijavni obrazac i svu prateću dokumentaciju pogledajte ovdje.