Poziv za dostavljanje prijedloga na plansko rješenje

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da je na sjednici Skupštine grada, održanoj 28. i 29. marta 2018.godine donesena Odluka o izradi izmjene dijela Regulacionog plana „Obilićevo“ u Banjoj Luci.

Izmjenom plana će biti obuhvaćena dva lokaliteta i to: lokalitet A – prostor između Bulevara vojvode Stepe Stepanovića i Ulice Srđe Zlopogleđe, površine 3,00 ha i lokalitet B – prostor uz ogranak ulice Boška Tošića i Srđe Zlopogleđe, površini 2,59 ha. Obuhvati izmjene plana grafički su prikazani na karti koja će biti izložena u prostorijama Gradske uprave Grada Banje Luke i u prostorijama Mjesne zajednice Obilićevo 1, petnaest dana od dana objavljivanja.

Obuhvat plana objavljen je i na ovoj internet stranici.

Nadležno odjeljenje poziva zainteresovana lica, vlasnike nekretnina, korisnike prostora i učesnike u njegovoj izgradnji i uređivanju da dostave svoje prijedloge i sugestije za određena planska rješenja na zemljištu ili objektima, odnosno objektu u njihovom vlasništvu.

Prijedlozi i sugestije mogu se dostaviti Gradskoj upravi – Odjeljenju za prostorno uređenje, u formi dopisa, do  3. maja 2018.godine.