Pavići: Završen put u Kadinoj vodi, uskoro i vodovod

U selu Kadina voda u MZ Pavići, rekonstruisan je lokalni put Kadina voda – Vranješi – Maslarići, za šta je izdvojeno oko 24.000 KM. U ovoj Mjesnoj zajednici u završnoj fazi je i gradnja 3,2 kilometra sekundarne vodovodne mreže na konzumnom području Grabovica i Kadina voda u okviru vodovodnog sistema Banjica. Za vodovod je obezbijeđeno 87.100 KM. Izvođač radova i za putnu i za vodovodnu mrežu je preduzeće „MG mind“.

-Put Kadina voda – Vranješi – Maslarići je prvi od preko dvadesetak putnih pravaca, koji će ove godine u okviru rekonstrukcije lokalnih i nekategorisanih puteva dobiti novo ruho – kazali su u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Prema njihovim podacima, u toku su ovi radovi u Priječanima – u Ulici 9. januar, odakle će se mašine preseliti  na lokalne puteve Saračica- crkva Brankovac i Bojanića mlin- Janjetovići.

U okviru ovog posla, vrijednog blizu pola miliona maraka, izvešće se radovi i na sljedećim putevima: OŠ Melina – Gornji Majstorovići, OŠ Obrovac – Đurđevići, Alin Gaj – Debeljaci, Kozjerac – Milosavići, Ševe – Zovik, Piskavica centar (trotoari), put za Stare Grbiće, put za Grbića Jarak, put za Durbića Brdo (Žitomislićka), Grabovac – Kovačevići – Vukelići – Saračica, Regode – Stojčići, Čokorska Polja – Kremenovići, ogranak puta Šumari – Gornja Piskavica, Potkozarje – groblje Milakovići, te Novo Naselje – Topići.

 Kadina voda

Kadina voda

 Radovi u toku: Ulica 9. januar

Radovi u toku: Ulica 9. januar