На продају: Производна хала у Пословној зони

Град Бања Лука понудио је на продају производну халу са припадајућим земљиштем и електро-машинском опремом у Пословној зони „Рамићи“. Површина објекта је 30.413 m2, а укупна површина грађевинске парцеле је 50.877 m2.

Oглас за продају ових непокретности у својини Града Бања Лука путем лицитације објављен је данас, а почетна продајна цијена (објекта и земљишта) је 6.965.983 КМ.

Лицитација ће бити одржана 29. маја, у згради Градске управе, са почетком у 12 часова, а учествовати могу домаћи и страни привредни субјекти (по принципу реципроцитета) – који обављају производну дјелатност (претежно чиста индустрија), дјелатност у вези са новим технологијама, развојно-истраживачком дјелатношћу и услужном дјелатношћу, односно дјелатностима предвиђеним Регулационим планом „Пословне зоне Рамићи“.

Комисија ће, прије одржавања лицитације прегледати све доспјеле пријаве и записнички констатовати која лица испуњавају услове за учешће на лицитацији. Лица која не испуне тражене услове, чија пријава, односно уплата кауције – није пристигла у предвиђеном року, или не садржи обавезне прилоге, неће моћи учествовати на лицитацији.

Сви заинтересовани понуђачи – са правом учешћа, дужни су да доставе уредну пријаву за лицитацију, непосредно до 25. маја, до 13 часова, на протокол Градске управе града Бања Лука, канцеларија број 14, са назнаком ПРИЈАВА ЗА ЛИЦИТАЦИЈУ – ПОСЛОВНА ЗОНА „РАМИЋИ-БАЊА ЛУКА“ – ЗА КОМИСИЈУ.

Заинтересовани понуђачи могу и разгледати непокретност која је предмет лицитације, земљишно-књижну и катастарску документацију, техничку документацију, те процјену непокретности – извршену од стране правног лица овлаштеног за послове вјештачења, сваког радног дана, на локацији Пословне зоне „Рамићи-Бања Лука“, у времену од 11 до 15 часова.

Детаљније информације се могу добити у Пословној зони „Рамићи-Бања Лука“, на број телефона: 051/ 220-280.

Јавни позив погледајте овдје.

Позив за продају покретне имовине

Данас је расписан и јавни позив за продају покретне имовине: резервних дијелова, уређаја и опреме у Пословној зони „Рамићи-Бања Лука“, прибављањем писаних понуда.

Списак покретне имовине са цијенама по ставкама доступан је у канцеларији Одјељења за локални економски развој и стратешко планирање ул. Краља Алфонса XIII бр. 1 и на портирници Пословне зоне „Рамићи – Бања Лука“, а може се погледати и на овој интернет страници.

Рок за достављање понуда је 25. мај, а овдје погледајте: позив и списак покретне имовине за продају.