Do 17. avgusta: Na javnom uvidu tri regulaciona plana

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da su do 17. avgusta 2018. godine, na javnom uvidu sljedeći regulacioni planovi:

  • NACRT IZMJENE DIJELA REGULACIONOG PLANA STAMBENO-POSLOVNOG BLOKA ZA PROSTOR IZMEĐU KARAĐORĐEVE ULICE, KRAJIŠKIH BRIGADA I RJEČICE CRKVENA U BANJOJ LUCI

Nacrtom plana obuhvaćen je prostor koji se nalazi uz ulice Jajačku i Velibora Janjetovića Janje i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća „Industroprojekt“  Banja Luka, Ulica Save Mrkalja br. 16, u prostorijama Gradske uprave Grada Banje Luke i u prostorijama MZ Lauš 1, svakim radnim danom, u vremenu od 8.00 do 16.00 časova.

  • NACRT IZMJENE DIJELA REGULACIONOG PLANA ZA PROSTOR REGIONALNOG CENTRA U BANJOJ LUCI

Nacrtom plana obuhvaćen je prostor koji se nalazi uz Ulicu prote Nikole Kostića na k.č. 1938/9 i 1939 K.O. Budžak i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća „Industroprojekt“  Banja Luka, Ulica Cerska br. 2, u prostorijama Gradske uprave Grada Banja Luka i u prostorijama MZ Rosulje, svakim radnim danom u vremenu od 8.00 do 16.00 časova

  • NACRT IZMJENE DIJELA REGULACIONOG PLANA „PAPRIKOVAC-PETRIĆEVAC“ – SEKCIJA C, E, F, G I H  U BANJOJ LUCI

 Nacrtom Plana obuhvaćen je prostor koji se nalazi uz Ulicu krajiških brigada (Zapadni tranzit) i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća „Industroprojekt“ a.d. Banja Luka, Ulica Cerska br. 2, u prostorijama Gradske uprave Grada Banje Luka i u prostorijama MZ Paprikovac, svakim radnim danom, u vremenu od 8.00 do 16.00 časova.

 

Nacrti navedenih planova objavljeni su i na  ovoj internet stranici.

Za vrijeme trajanja javnog uvida, sve do 17. avgusta 2018. godine, svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na nacrte, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će nacrt biti izložen, ili dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi – Odjeljenju za prostorno uređenje .