До 17. августа: На јавном увиду три регулациона плана

Одјељење за просторно уређење обавјештава јавност да су до 17. августа 2018. године, на јавном увиду сљедећи регулациони планови:

  • НАЦРТ ИЗМЈЕНЕ ДИЈЕЛА РЕГУЛАЦИОНОГ ПЛАНА СТАМБЕНО-ПОСЛОВНОГ БЛОКА ЗА ПРОСТОР ИЗМЕЂУ КАРАЂОРЂЕВЕ УЛИЦЕ, КРАЈИШКИХ БРИГАДА И РЈЕЧИЦЕ ЦРКВЕНА У БАЊОЈ ЛУЦИ

Нацртом плана обухваћен је простор који се налази уз улице Јајачку и Велибора Јањетовића Јање и биће изложен на јавни увид у просторијама предузећа „Индустропројект“  Бања Лука, Улица Саве Мркаља бр. 16, у просторијама Градске управе Града Бање Луке и у просторијама МЗ Лауш 1, сваким радним даном, у времену од 8.00 до 16.00 часова.

  • НАЦРТ ИЗМЈЕНЕ ДИЈЕЛА РЕГУЛАЦИОНОГ ПЛАНА ЗА ПРОСТОР РЕГИОНАЛНОГ ЦЕНТРА У БАЊОЈ ЛУЦИ

Нацртом плана обухваћен је простор који се налази уз Улицу проте Николе Костића на к.ч. 1938/9 и 1939 К.О. Буџак и биће изложен на јавни увид у просторијама предузећа „Индустропројект“  Бања Лука, Улица Церска бр. 2, у просторијама Градске управе Града Бања Лука и у просторијама МЗ Росуље, сваким радним даном у времену од 8.00 до 16.00 часова

  • НАЦРТ ИЗМЈЕНЕ ДИЈЕЛА РЕГУЛАЦИОНОГ ПЛАНА „ПАПРИКОВАЦ-ПЕТРИЋЕВАЦ“ – СЕКЦИЈА Ц, Е, Ф, Г И Х  У БАЊОЈ ЛУЦИ

 Нацртом Плана обухваћен је простор који се налази уз Улицу крајишких бригада (Западни транзит) и биће изложен на јавни увид у просторијама предузећа „Индустропројект“ а.д. Бања Лука, Улица Церска бр. 2, у просторијама Градске управе Града Бање Лука и у просторијама МЗ Паприковац, сваким радним даном, у времену од 8.00 до 16.00 часова.

 

Нацрти наведених планова објављени су и на  овој интернет страници.

За вријеме трајања јавног увида, све до 17. августа 2018. године, свако физичко и правно лице може дати мишљење, примједбе и приједлоге на нацрте, уписом у свеску која ће се налазити у просторијама у којима ће нацрт бити изложен, или доставити у форми дописа Градској управи – Одјељењу за просторно уређење .