Do 10. oktobra dostaviti prijedloge o izmjeni regulacionog plana

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da je na sjednici Skupštine grada, održanoj 24. i 25. juna 2020. godine donesena odluka o izmjeni odluke o izmjeni dijela Regulacionog plana za prostor između puta Banja Luka – Gradiška i Ulice despota Stefana Lazarevića, kojom se proširuje obuhvat definisan odlukom o izmjeni dijela navedenog regulacionog plana, tako da će planom biti obuhvaćen prostor površine 3,92 ha.

Proširenje obuhvata odnosi se na prostor koji je grafički prikazan na karti koja će biti izložena u prostorijama Gradske uprave i u prostorijama Mjesne zajednice Lazarevo 2, petnaest dana od dana objavljivanja. Obuhvat plana objavljen je i na ovoj internet stranici.

Nadležno odjeljenje poziva zainteresovana lica, vlasnike nekretnine, korisnike prostora i učesnike u njegovoj izgradnji i uređivanju da dostave svoje prijedloge i sugestije za određena planska rješenja na zemljištu ili objektima, odnosno objektu u njihovom vlasništvu.

Prijedlozi i sugestije mogu se dostaviti Gradskoj upravi Grada Banje Luke – Odjeljenju za prostorno uređenje, u formi dopisa, do  10. oktobra 2020.godine.