Dostavite prijedloge i sugestije na pet regulacionih planova

 Starčevica

Starčevica

 Ada

Ada

Odjeljenje za prostorno uređenje upućuje javni poziv za dostavljanje prijedloga i sugestija na sljedeće dokumente:

  • Odluka o izradi izmjene dijela Regulacionog plana Ada Debeljaci 1  

Izmjenom plana će biti obuhvaćen prostor uz ogranak Ulice Novaka Pivaševića, u ukupnoj površini od 1,44 ha i grafički je prikazan na karti koja će biti izložena u prostorijama Gradske uprave i u prostorijama Mjesne zajednice Ada.

  • Odluka o izradi izmjene dijela Regulacionog plana stambenog naselja Starčevica

Izmjenom plana će biti obuhvaćen prostor između Bulevara Desanke Maksimović, Bulevara vojvode Stepe Stepanovića, ulica Josifa Pančića i Vojislava Đede Kecmanovića, u ukupnoj površini od 8,05 ha i grafički je prikazan na karti koja će biti izložena u prostorijama Gradske uprave i prostorijama Mjesne zajednicem Starčevica.

  • Odluka o izradi izmjene dijela Regulacionog plana Čokorska polja

Izmjenom plana će biti obuhvaćen prostor u naselju Čokori, a odnosi se na  k.č.br. 55/4, 55/3, 61, 60/4, 60/3 i 60/2, k.o. Goleši (n.p.), u ukupnoj površini od 0,38 ha i grafički je prikazan na karti koja će biti izložena u prostorijama Gradske uprave i prostorijama Mjesne zajednice Čokorska polja,

  • Odluka o izradi izmjene dijela Regulacionog plana dijela naselja Vrbanja

Izmjenom p lana će biti obuhvaćen prostor uz magistralni put M-4 Banja Luka – Čelinac,  a odnosi se na  k.č. br. 2631/21 i  2633/1 k.o. Vrbanja 2 (n.p.), u ukupnoj površini od 0,20 ha i grafički je prikazan na karti koja će biti izložena u prostorijama Gradske uprave i u prostorijama Mjesne zajednice Vrbanja.

  • Odluka o izradi izmjene dijela Regulacionog plana Poslovne zone Ramići

Izmjenom plana će biti obuhvaćen prostor koji se nalazi u naselju Ramići u okviru Poslovne zone „Ramići – Banja Luka“, a odnosi se na  k.č. 1283/7 i 1283/27, k.o. Ramići (n.p.), u ukupnoj površini od 0,57 ha i grafički je prikazan na karti koja će biti izložena u prostorijama Gradske uprave i u prostorijama Mjesne zajednice Zalužani.

Svi planovi objavljeni su i na ovoj internet stranici, a prijedlozi i sugestije mogu se dostaviti Odjeljenju za prostorno uređenje do 18. avgusta 2020. godine.

 

 

 

 Vrbanja

Vrbanja

 Ramići

Ramići

 Čokori

Čokori