„Građanska patrola“: Popravljeni rekviziti na igralištima

Zahvaljujući dojavama naših sugrađana, putem mobilne aplikacije „Građanska patrola“, ovih dana su obavljene neophodne popravke na dječijim igralištima na Starčevici i Aleji Svetog Save.

-Na igralištima u Ulici Save Ljuboje i Aleji Svetog Save rekviziti su popravljeni i igrališta su sada u punoj funkciji. Na osnovu prijava iz „Građanske patrole“, popravljeni su i rekviziti na dječijem igralištu na Petrićevcu, a u toku je rješavanje oštećenja na igralištima u ulicama Tihomira Damjanovića i Mirka Kovačevića. I ovom prilikom apelujemo na sve građane da čuvaju komunalnu opremu i da pogotovo vode računa o našim najmlađim sugrađanima, a sve eventualne nepravilnosti mogu prijaviti našem odjeljenju ili putem „Građanske patrole“ – ističu iz Odjeljenja za komunalne poslove.

Na osnovu prijava putem ove aplikacije, ovih dana su sanirana oštećenja na polomljenim klupama na šetalištu između mostova Venecija i Rebrovac.

Sugrađani su, između ostalog, prijavili i nepravilno postavljen kontejner u Ulici Sime Matavulja, a izdat je nalog „Čistoći“ da se kontejner postavi na predviđeno mjesto. Pored toga,  evidentirano je i nepropisno parkiranje na Bulevaru Živojina Mišića, kao i nepropisno odlaganje otpada, građani su prijavili u ulicama Novaka Pivaševića, Dušana Simića i Ivana Kosančića.