„Грађанска патрола“: Поправљени реквизити на игралиштима

Захваљујући дојавама наших суграђана, путем мобилне апликације „Грађанска патрола“, ових дана су обављене неопходне поправке на дјечијим игралиштима на Старчевици и Алеји Светог Саве.

-На игралиштима у Улици Саве Љубоје и Алеји Светог Саве реквизити су поправљени и игралишта су сада у пуној функцији. На основу пријава из „Грађанске патроле“, поправљени су и реквизити на дјечијем игралишту на Петрићевцу, а у току је рјешавање оштећења на игралиштима у улицама Тихомира Дамјановића и Мирка Ковачевића. И овом приликом апелујемо на све грађане да чувају комуналну опрему и да поготово воде рачуна о нашим најмлађим суграђанима, а све евентуалне неправилности могу пријавити нашем одјељењу или путем „Грађанске патроле“ – истичу из Одјељења за комуналне послове.

На основу пријава путем ове апликације, ових дана су санирана оштећења на поломљеним клупама на шеталишту између мостова Венеција и Ребровац.

Суграђани су, између осталог, пријавили и неправилно постављен контејнер у Улици Симе Матавуља, а издат је налог „Чистоћи“ да се контејнер постави на предвиђено мјесто. Поред тога,  евидентирано је и непрописно паркирање на Булевару Живојина Мишића, као и непрописно одлагање отпада, грађани су пријавили у улицама Новака Пивашевића, Душана Симића и Ивана Косанчића.