Gradonačelnik čestitao jubilej Banjalučkoj pivari

Banjalučka pivara, jedan od najstarijih industrijskih kolektiva u našem gradu, obilježila je vrijedan jubilej – 145 godina postojanja. Povodom obilježavanja ovog značajnog datuma, predstavljen je novi izgleda Nektar piva sa etiketom koja simbolizuje dugu tradiciju kvaliteta.

Jubilej je uveličao i gradonačelnik Igor Radojičić, koji je rekao da pivara ima višestruki značaj za grad.

– Banjalučka pivara spada u red uspješnih privrednih kolketiva koji redovno izmiruju svoje obaveze prema zaposlenima i državi, a aktivan je učesnik mnogih društvenih događaja u Banjoj Luci. Kao privredni gigant, oslonac je brojnim sportskim klubovima i organizacijama u našem gradu – naglasio je Radojičić.

Direktor Banjalučke pivare Nikolas Peni, kazao je da pivara danas zapošljava 270 ljudi i da proizvodi vrhunsko pivo uz najviše standarde kvaliteta.

– Novi izgled Nektar piva inspirisan je dugom tradicijom pivarstva na ovim prostorima i gradom u kojem je nastao, te predstavlja poklon naše pivare svojim vjernim potrošačima povodom 145. godišnjice postojanja – istalao je Peni.

U Banjalučkoj pivari ističu da svoje poslovanje usmjeravaju prema željama potrošača i da su u potpunosti posvećeni napretku i poboljšanju kvaliteta, te obećavaju da će veliki jubilej proslaviti i sa svojim vjernim potrošačima tokom cijele godine.