Сервисне информације

Home / Грађани / Сервисне информације

21/22.2. 2019. године

Најважније сервисне информације и извјештаји дежурних служби.

Електрична енергија

Електрокрајина – снабдијевање града електричном енергијом данас је уредно. За данас су планирана сљедећа искључења:

– од 08:00 до 09:00 часова ДИЈЕЛОВИ НАСЕЉА: Туњице, Рамићи и Драгочај;

-од 08:30 до 15:00 часова ДИЈЕЛОВИ УЛИЦА: Првог крајишког корпуса, Др Младена Стојановића бр.13-39, Краља Петра II бр.7,9 и Петра Кочића бр.113,115;

-од 09:00 до 15:00 часова ДИЈЕЛОВИ УЛИЦА: Илије Гарашанина, Пољског партизанског батаљона и Светозара Цвјетојевића. ДИЈЕЛОВИ НАСЕЉА: Понир, Бастаси, Мемићи, Ераци, Јаворани, Каблови и Тисовац;

-од 10:00 до 11:30 часова ДИЈЕЛОВИ НАСЕЉА: Бронзани Мајдан и Славићка;

-од 11:30 до 13:00 часова ДИЈЕЛОВИ НАСЕЉА: Кременовићи, Борковићи, Славићке и Мирнићи.

Напомена: У случају лоших временских услова радови се одгађају.

Вода

Водовод – снабдијевање града водом јутрос је уредно, а квалитет испоручене воде задовољава одредбе правилника о хигијенској исправности воде за пиће.

Обавјештење: 22.02. екипе Водовда изводиће радове на цјевоводу у улицама Јована Рашковића (Паприковац) и Косовке дјевојке (Старчевица) што у периоду од 08:00 до 15:00 часова може довести до привременог прекида у водоснабдијевању потрошача на наведеним локацијама.

Дежурне службе

Полицијска управа Бања Лука – евидентирана су три кривична дјела. Јавни ред и мир нарушен је једанпут. Догодило се осам саобраћајних незгода.

Служба хитне помоћи – прегледано је 90 пацијената и обављено десет кућних посјета.

Гинеколошко – акушерска клиника – рођено је осам беба – четири дјевојчице и четири дјечака.

Ватрогасна јединица – осам интервенција.

Прогноза времена РХМЗ – Ујутру облачно, пријеподне и током дана мјестимично са кишом. Послијеподне са периодима сувог времена, затим са краћим периодима с падавинама, а може бити и пропадавања снијега, посебно у околним брдима. У ноћи престанак падавина и дјелимично кидање облачности. Вјетар: умјерен  западни, поподне у скретању на сјеверни и појачању. Према вечери и у ноћи јак сјеверац уз врло јаке ударе (40 до 50 km/h). Минимална температура ваздуха око 3°C. Највиша дневна температура ваздуха око 9°C. Увече и у ноћи у осјетном паду.

Измјене у саобраћају

Нема измјена…