Сервисне информације

Home / Грађани / Сервисне информације

21. март 2018. године

Најважније сервисне информације и извјештаји дежурних служби.

Електрична енергија

Електрокрајина – снабдијевање града електричном енергијом данас је уредно. За данас су планирана сљедећа искључења:

  • од 9.00 до 14.00 часова – дијелови насеља: Драгочај и Пријаковци. У случају лоших временских услова радови ће бити одгађени.

Вода

Водовод – снабдијевање града водом јутрос је уредно, а квалитет испоручене воде задовољава одредбе правилника о хигијенској исправности воде за пиће.

Дежурне службе

Полицијска управа Бања Лука – евидентирана су три кривична дјело. Јавни ред и мир није нарушаван. Догодило се осам саобраћајних незгода у којима је једно лице теже повријеђено.

Служба хитне помоћи – прегледано је 78 пацијената и обављено 15 кућних посјета.

Гинеколошко – акушерска клиника – рођено је 13 беба: шест дјевојчица и седам дјечака.

Ватрогасна јединица – двије интервенције.

Прогноза времена РХМЗ – хладно и облачно са снијегом. Током дана се очекује пораст сњежног покривача за око 5 цм. Вјетар умјерен, сјевероисточни. Јутарња температура ваздуха око -2°C, а највиша дневна температура ваздуха око 1°C.

Измјене у саобраћају

Због обиљежавања Свјетског дана вода, у четвртак 22. марта, од 12.00 до 14.00 часова, биће обустављен саобраћај у Улици краља Петра I Карађорђевића, на дијелу од Поште до Улице Марије Бурсаћ. За вријеме обуставе саобраћаја, стајалиште „Боска“ ће бити ван функције, јер ће аутобуси из смјера Градског моста бити преусмјерени у Книнску и Видовданску улицу. Из смјера Фабрике дувана, сва стајалишта су у функцији и аутобуси ће након зграде Пошта РС бити преусмјерени у Улицу Милана Тепића.