Сервисне информације

Home / Грађани / Сервисне информације

18/19.7. 2019. године

Најважније сервисне информације и извјештаји дежурних служби.

Електрична енергија

Електрокрајина – снабдијевање града електричном енергијом данас је уредно. За данас су планирана сљедећа искључења:

  • од 08:00 до 17:00 часова ДИО НАСЕЉА Мирнићи;
  • од 08:30 до 14:30 часова ДИО НАСЕЉА Мађир;
  • од 09:00 до 11:00 часова ДИЈЕЛОВИ УЛИЦА: Бранка Мораче, Колубарска, Рашка, Скендера Куленовића, Стевана Мољевића и Томе Радуловића;
  • од 12:00 до 14:00 часова ДИЈЕЛОВИ НАСЕЉА Залужани и Куљани;
  • од 09:00 до 14:00 ДИЈЕЛОВИ УЛИЦА: Пут Српских бранилаца, Подгоричка, Милана Цвијетића, Раде Радића,Карађорђева, Велибора Јањетовића и Симе Пандеривића ДИО НАСЕЉА Јаворани.

Вода

Водовод – снабдијевање града водом јутрос је уредно, а квалитет испоручене воде задовољава одредбе правилника о хигијенској исправности воде за пиће.

 Обавјештење: Због радова на  цјевоводу у насељу Драгочај, данас, 19. јула, од 08 до 18 часова доћи ће до привременог прекида у водоснабдијевању потрошача у дијелу насеља Драгочај и Страњани.

Дежурне службе

Полицијска управа Бања Лука – евидентирано је осам кривичних дјела. Јавни ред и мир нарушен је једном. Догодило се седам саобраћајних незгода, којима је једно лице лакше повријеђено.

Служба хитне помоћи – прегледано је 67 пацијената и обављено је 12 кућних посјета.

Гинеколошко – акушерска клиника – рођено је пет беба: три дјевојчице и два дјечака.

Ватрогасна јединица – имала је једну интервенцију.

Прогноза времена РХМЗ – ујутро свјеже уз малу до умјерену облачност, а током дана сунчано и веома топло. Послијеподне раст облака нестабилности ће условити по који пљусак у ширем региону, извјесније јужније од града. Вјетар: слаб и промјенљив. Најнижа температура ваздуха: око 15°C. Највиша дневна температура ваздуха: до 29°C.

Измјене у саобраћају

  • Од 3. маја 2019. године у 8.00 часова, биће потпуно обустављен саобраћај у Улици краља Александра I Карађорђевића, и то на дијелу од „жутих зграда“ до Банијске улице, због изградње нове саобраћајнице.