Сервисне информације

Home / Грађани / Сервисне информације

22/23.1. 2019. године

Најважније сервисне информације и извјештаји дежурних служби.

Електрична енергија

Електрокрајина – снабдијевање града електричном енергијом данас је уредно. За данас су планирана сљедећа искључења:

  • од 7.00 до 12.00 часова, повремено – дијелови насеља: Доња Кола, Конатари, Сутрашњица, Зеленци, Бастаси, Ераци, Јаворани, Каблови, Тисовац, Стричићи, Павићи, Хазићи, Локвари, Леденице и Рацуне.

Напомена: у случају лоших временских услова радови се одгађају.

Вода

Водовод – снабдијевање града водом јутрос је уредно, а квалитет испоручене воде задовољава одредбе правилника о хигијенској исправности воде за пиће.

Због квара на цјевоводу у Улици Високоих Дечана (насеље Старчевица), од синоћ у 19,45 часова, без воде су потрошачи у наведеној улици као и у неколико околних улица. Екипе Водовода ће данас у јутарњим часовима приступити отклањању поменутог квара.

 

Дежурне службе

Полицијска управа Бања Лука – евидентирана су четири кривична дјело. Јавни ред и мир је нарушен два пута. Догодило се осам саобраћајна незгода у којима није било повријеђених лица.

Служба хитне помоћи – прегледано је 106 пацијената и обављено 17 кућних посјета.

Гинеколошко – акушерска клиника – рођено је 12 беба – четири дјевојчице и осам дјечака.

Ватрогасна јединица – три интервенције.

Прогноза времена РХМЗ – преовладаваће облачно, ујутро и прије подне са слабим повременим снијегом, затим суво како ће се задржати и током дана. Вјетар слаб и промјенљив, током дана слаб, сјеверни. Минимална температура ваздуха око -1°C, а највиша дневна око 2°C.

Измјене у саобраћају

ТРЕНУТНО НЕМА АКТУЕЛНИХ ОБУСТАВА САОБРАЋАЈА.