Na ponovnom javnom uvidu RP „Centar – Aleja“

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da je nacrt Regulacionog plana „Centar – Aleja“ izložen na ponovni javni uvid od 18. do 25. aprila 2018. godine.

Nacrtom plana obuhvaćen je prostor koji se nalazi između ulica Mladena Stojanovića, Kralja Petra I Karađorđevića, Trive Amelice, Bulevara Srpske vojske i Aleje Svetog Save,  površine 71,71  ha i izložen je na ponovni javni uvid prostorijama preduzeća „Ruting“ – Banja Luka – Ulica Prvog krajiškog korpusa br.16, u prostorijama Gradske uprave Grada Banje Luke i u prostorijama mjesnih zajednica Centar 1, Borik 2 i Rosulje, svakim radnim danom u vremenu od 8.00 do 16.00 časova. Nacrt plana je objavljen i na ovoj internet stranici.

Za vrijeme trajanja ponovnog javnog uvida, sve do 25. aprila 2018. godine, svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na nacrt, upisom u svesku koja se nalazi u prostorijama u kojima je nacrt izložen, ili ih dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi Grada Banje Luke – Odjeljenju za prostorno uređenje .