За сваку похвалу: Градски одбор СУБНОР организује акцију уређења Партизанског гробља на Побрђу

Градски одбор СУБНОР организује акцију чишћења и уређења Партизанског гробља на Побрђу, а активности  ће бити реализоване у недјељу, 26. марта од 10.00 часова.

Како је саопштено из овог удружења, њихови чланови ће у оквиру акције прикупити отпад и уклонити коров са ове локације.

Имајући у виду да је у току велика ацкија чишћења и уређења нашег града, Град Бања Лука је подржао ову акцију, те ће организовати одвоз прикупљеног отпада, а накнадно ће на овој локацији бити постављен и додатни мобилијар.

– Поносни смо на Градски одбор СУБНОР који је показао друштвену одговорност и исказао вољу да уреди Партизанско гробље и на тај начин допринесе љепшем изгледу ове значајне градске локације. Овом приликом позивамо и друга удружења, заједнице етажних власника и све наше суграђане да слиједе овај позитиван примјер и придруже нам се у акцији да Бању Луку учинимо љепшим мјестом за живот – поручила је координатор акције „Чисто лице града“ Милада Шукало.

Подсјећамо, почела је велика акција чишћења и уређења града, којом ће бити обухваћена сва насеља. Ове седмице акција је спровођена на подручју мјесних заједница Борик 1 и 2, док ће се наредне седмице спроводити у насељу Обилићево 1 и 2.

 Фото: Градски одбор СУБНОР

Фото: Градски одбор СУБНОР