У Дому омладине одржано књижевно вече са Миланом Ружићем, присуствовали и представници Града

У Дому омладине синоћ је одржано књижевно вече са књижевником Миланом Ружићем, а дио овог догађаја био је и књижевни критичар Желидраг Никичевић.

Овом догађају присуствовали су и представници Града, а како је поручила савјетница градоначелника, Мирна Савић – Бањац, задовољство је било уживати у књижевној вечери, али и концерту који је организован на крају догађаја.

-Књижевник Милан Ружић и књижевни критичар, Желидраг Никичевић, у организацији Удружења „Бели анђео“ приредили су изузетно инспиративну књижевну вече за све присутне. Посебно задовољство било је уживати у концерту који је приређен на крају догађаја, а у извођењу хора и оркестра овог Удружења. Битно је нагласити да им Град пружа подршку, те ће та подршка бити настављена и у наредном периоду, јер они то засигурно својим радом заслужују – казала је Савић-Бањац.

Иначе, књижевник Ружић први пут је дошао у посјету нашем граду.

У склопу своје посјете Бањој Луци, Ружић, који је аутор књига кратке прозе „Некад, неко, негде“, „Наше су само речи“, Народ за издавање“ и „Пун кофер прича“ и књижевни критичар Желидраг Никичевић, посјетили су и библиотеку „Сестре Гајић“.