ТротоАрт: Пријаве за учешће отворене до 12. априла

 Фото архива

Фото архива

У току су пријаве за учешће на овогодишњем Фестивалу уличних забављача „ТротоAрт“, а сви заинтересовани  улични забављачи своје пријаве могу послати најкасније до 12. априла.

Ове године, Фестивал ће бити одржан од 7. до 9. јуна, а позив је упућен свим нашим суграђанима или драгим гостима из окружења јер у наш град добродошли су сви умјетници и групе без обзира на пол, узраст, вјештине, професионални или аматерски статус и број чланова – поручио је Пројектни тим Фестивала.

Пријаве су отворене до 12. априла 2024. године и потребно их је доставити путем електронске поште и то на: trotoart.bl@gmail.com, а у поруци треба навести сљедеће:

  • име и презима извођача;
  • назив групе/састава и број чланова;
  • кратак опис извођача (од када постоји, шта изводи и сл.);
  • врста извођења (концерт, перформанс…) и
  • пожељно је да се приложи барем једна фотографија са наступа.

Подсјећамо, Бања Лука је захваљујући сјајним дешавањима током цијеле године а посебно богатом програму „Бањалучког прољећа“ у прошлој години оборила све рекорде посјећености.

Занимљиви садржаји привукли су у наш град велики број туриста из цијелог свијета, што је у значајној мјери допринијело бањалучким хотелијерима, хостелијерима и другим власницима смјештајних објеката, али и угоститељима и трговцима који су захвљујући томе остварили повећан промет.

С тим у вези, циљ градске администрације је да се овакав тренд настави и ове године, а посебан фокус је управо обогатити понуду током прољећног периода, када љепоте Бање Луке посебно долазе до изражаја, што се свакако може искористити као предност  да се  богатим манифестационим садржајима наш град позиционира на мапи регионалних центара.

У наставку погледајте комплетан јавни позив..