Сусрет са високом делегацијом амбасада нордијских земаља

Представници Града предвођени шефом Кабинета градоначелника, Владимиром Грујићем угостили су високу делегацију, коју су чинили замјеници шефова мисија амбасада нордијских земаља у Босни и Херцеговини и региону.

Током срдачног сусрета у Градској управи било је ријечи о актуелној ситуацији у Бањој Луци, као и о регионалним и међународним пројектима од значаја за Град.

-Овај сусрет представљао је прилику за размјену информација и ставова о важним питањима која се тичу Бање Луке и њеног положаја у ширем контексту. Делегација нордијских земаља изразила је интересовање за даљњу сарадњу и подршку у пројектима који ће допринијети развоју града и региона – казао је Грујић.

У име Града Бања Лука, захвалио се делегацији на посјети и изразио спремност за даљњу сарадњу у циљу остваривања заједничких циљева и просперитета заједнице.

Делагацију гостију чинили су: Сара Линдергрен из Шведске, Стефан Алмехаген Санштад из Норвешке, Еми Култа из Финске и Фредерик Дамгард Јенсен из Данске, а у име Града састанку су присуствовали још и стручни савјетник за међународну сарадњу, Марио Милановић и координатор за стратешко планирање, Сања Јовановић.