Расписана два јавна позива: Пријавите пројекте за младе

Одјељење за друштвене дјелатности објавило је два јавна позива, и то за суфинансирање пројеката омладинских организација и организација за младе у 2024. години из буџета Града Бања Лука и позив за подршку пројектима који ће бити реализовани у Дому омладине у овој години.

Организације могу пријавити пројекте за подршку, од 2.000 до 10. 000 КМ по пројекту, из сљедећих области: запошљавање младих; стамбена политика за младе; образовање, култура и физичка култура; здравље и социјална политика за младе; информисање младих; равноправност полова; мобилност, омладински рад и организовање; борба против насиља и криминалитета; кориштење слободног времена и партиципација у друштву; заштита животне средине и млади; особе са инвалидитетом и другим потешкоћама у Бањој Луци и наталитетна политика и останак младих у Бањој Луци.

Када је ријеч о пројектима за Дом омладине, такође односе се на исте области, а суфинансирање пројеката је могуће у износу од 2.000 до 15.000 КМ по пројекту.

Позиви су отворени до 22. априла 2024. године, а сви заинтересовани додатне информације у вези са јавним позивима могу добити путем адресе електронске поште: marija.babic@banjaluka.rs.ba.

Инфо дан у Дому омладине

Одјељење за друштвене дјелатности организује инфо дан, који ће бити одржан 11. априла у Дому омладине са почетком у 13.00 часова. Тог дана, сви заинтересовани ће се моћи упознати појединостима везаним за наведене јавне позиве.

У наставку преузмите:

Јавни позив за пријаву пројекта омладинских организација, организација за младе и удружења грађана у „Дому омладине“

Јавни позив за пријаву пројекта омладинских организација и организација за младе