Од 16. марта на увиду два регулациона плана

Одјељење за просторно уређење обавјештава јавност о излагању на јавни увид два нацрта регулационих планова, и то:

– НАЦРТ РЕГУЛАЦИОНОГ ПЛАНА ЗА ДИО ПОДРУЧЈА НАСЕЉА ДЕРВИШИ И НОВАКОВИЋИ-ВУЈНОВИЋИ који ће други пут бити изложен на поновни јавни увид.

Нацртом Плана обухваћен je простор који се налази између магистралног пута Бањалука –Приједор, источне границе обухвата Регулационог плана комплекса предузећа „Босанка“, улица Јована Бијелића и Пут српских бранилаца, у укупној површини од 53,10 хектара и биће изложен на други поновни јавни увид у просторијама предузећа, Центар за пројектовање и консалтинг “ЦПК“, Булевар Десанке Максимовић бр.2, просторијама Градске управе, мјесних заједница Лазарево 1, Лазарево 2 и Залужани, сваки дан осим суботе, недјеље и државних празника у времену од 08,00 до 16,00 часова у периоду од 16.03. 2021. године до 23.03.2021. године.

НАЦРТ ИЗМЈЕНЕ ДИЈЕЛА РЕГУЛАЦИОНОГ ПЛАНА ЗА ПРОСТОР РЕГИОНАЛНОГ ЦЕНТРА У БАЊОЈ ЛУЦИ

Нацртом Плана обухваћен је дио простора између улица Драгана Бубића, Средњошколске и Ивана Горана Ковачића у укупној површини од 4,30 хектара и биће изложен на јавни увид у просторијама предузећа Центар за пројектовање и консалтинг “ЦПК“ д.о.о. Бањалука, Булевар Десанке Максимовић бр.2, просторијама Градске управе, просторијама Мјесне заједнице Росуље, сваки дан осим суботе, недјеље и државних празника у времену од 08,00 до 16,00 часова у периоду од 16.03. 2021. године до 16.04.2021. године.

Нацрти оба плана биће објављени и на овој интернет страници.

За вријеме трајања јавног увида, свако физичко и правно лице може дати мишљење, примједбе и приједлоге на нацрте, уписом у свеску која ће се налазити у просторијама у којима ће нацрти бити изложен или доставити у форми дописа Градској управи – Одјељењу за просторно уређење.