На јавном увиду нацрти три регулациона плана

Одјељење за просторно уређење обавјештава јавност да су од данас, 4. маја, на јавном увиду сљедећи документи:

  •  Нацрт измјене дијела Регулационог плана „Ада Дебељаци 5“

Овим Нацртом Плана обухваћен је простор у насељу Дебељаци, између планираних саобраћајница и трасе пруге Суња-Добој, у укупној површини од 13,65 хекатара и биће изложен на јавни увид у просторијама предузећа “Индустропројект“, а.д. Приједор, Краља Петра II бр. 9 a, Бања Лука, просторијама Градске управе, просторијама Мјесне заједнице Дебељаци, сваки дан осим суботе, недјеље и државних празника у времену од 08,00 до 16,00 часова у периоду од 04.05. до 04.06.2021. године.

  • Нацрт Регулационог плана за простор између Булевара војводе Петра Бојовића, Булевара војводе Живојина Мишића и ријеке Врбас

Нацртом Плана обухваћен је простор између Булевара војводе Петра Бојовића, Булевара војводе Живојина Мишића и ријеке Врбас у укупној површини од 25,16 хекатара и биће изложен на поновни јавни увид у просторијама предузећа, Центар за пројектовање и консалтинг “ЦПК“, Булевар Десанке Максимовић бр.2, просторијама Градске управе, просторијама Мјесне заједнице Борик 1, сваки дан осим суботе, недјеље и државних празника у времену од 08,00 до 16,00 часова у периоду од 04.05. до 12.05.2021. године.

  • Нацрт измјене дијела Регулационог плана стамбеног насеља Дракулић

Нацртом Плана обухваћен је простор на два локалитета у укупној површини од 3,36 хектара, и то: локалитет „А“ – простор уз Мајевичку улицу, (у површини од 1,55 хекатара) и локалитет „Б“ -простор уз улицу Млађе Ђусића, (у површини од 1,81 хектар), и биће изложен на јавни увид у просторијама предузећа, Центар за пројектовање и консалтинг „ЦПК“ д.о.о. Бања Лука, Булевар Десанке Максимовић бр. 2, просторијама Градске управе, просторијама мјесних заједница Петрићевац и Росуље, сваки дан осим суботе, недјеље и државних празника у времену од 08,00 до 16,00 часова у периоду од 04.05. 2021. године до 12.05.2021. године.

За вријеме трајања јавних увида, свако физичко и правно лице може дати мишљење, примједбе и приједлоге на нацрте, уписом у свеске које ће се налазити у просторијама у којима ће нацрти бити изложени или доставити их у форми дописа Градској управи – Одјељењу за просторно уређење.