Бански двор: Концерт Балкан Експреса 15. децембра

У Концертној дворани Банског двора 15. децембра биће одржан концерт BALKAN EXPRESS UNPLUGGED.

-Овај концерт, чланови култног бањалучког рок бенда сматрају и својеврсним јубилејом, када су у питању концерти у нашој установи, јер је прошло 15 година од њиховог првог unplugged концерта у Банском двору – саопштили су из Банског двора.

Свој први акустични концерт “Balkan Express” је одржао 2008. године у Концертној дворани Банског двора заједно са гудачким квартетом бањалучке Академије умјетности Унивeрзитета у Бањој Луци.

-Њихова музика је попут душе града који представљају – искрена и с дозом необузданости. Гитаре се преплићу у моћним рифовима, док вокал бенда носи причу која дира дубоко у срце. Њихови текстови су као прозри кроз које гледамо животну стварност, сa рефренима који ће остати урезани у памћење као химне једне генерације – наведено је у саопштењу.

BALKAN EXPRESS чине: Саша Никић (вокал), Момир Никић (гитара), Александар Влајсављевић (бас гитара), Стефан Никић (клавијатуре) и Дејан Тркуља (бубањ).

Гости на концерту ће бити “Palladio String Quartet“, соло сопран Лидија Пајић, вокал Сања Зелић, вокал Теа Чолић и Страхиња Никић (гитара).

Бесплатне позивнице за концерт могу се преузети на билетарници Банског двора сваким радним даном, осим викендом, у периоду од 12.00 до 18.00 часова.