Кастел спреман за наредну сезону

 Фото: А. Чавић

Фото: А. Чавић

Тврђава Kастел је у предивном јесењем руху, а потпуно уређена позорница даје му додатну чар. Љепши уређенији простор са новим клупама спреман је за неке нове концерте, представе, књижевне вечери и друге манифестације у којима ће суграђани моћи уживати већ са прољећа односно доласком љепшег времена.

Kако би се заштитиле од предстојећих зимских услова, клупе ће привремено бити склоњене, те са топлијим временом поново постављене на тзв. малу позорницу како би спремно дочекала публику.

Градоначелник Драшко Станивуковић са сарадницма обишао је овај бисер нашег града, који ће већ првих прољећних дана уз богат програм засијати у свом пуном сјају.

-Кастел је за нас изузетно важан, јер представља симбол Бање Луке и њено непроцјењиво благо. Уредили смо и љетну позорницу на Кастелу која ће у пуном сјају засијати са првим данима прољећа и која ће постати центар свих дешавања у нашем граду – поручио је градоначелник.

Подсјећамо, нова градска администрација препознала је значај Kастела и опредијељена је да се овај простор што више уреди и тако добије додатну вриједност.