Мала Госпојина: Градоначелник са суграђанима на Ребровцу и у цркви на Старчевици, посјетио и Коло српских сестара

Поводом обиљежавања рођења Пресвете Богородице, празника који је у народу познат као Мала Госпојина, градоначелник Драшко Станивуковић присуствовао данас и славском ручку са суграђанима на Ребровцу, али и у цркви на Старчевици.

-Мала Госпојина празнује се у храмовима широм нашег града. Била ми је част да, колико ми обавезе дозвољавају, присуствујем славском ручку и дружењу са мојим суграђанима на Ребровцу, али и у новоизграђеној цркви на Старчевици – поручио је градоначелник том приликом.

Додао је како је свим  људима пожелио срећну славу, много здравља и благостања.

Истовремено, градоначелник Станиувковић посјетио је и Коло српских сестара.

-Коло српских сестара, чувари наше вјере, традиције и обичаја, прослављају данашњу славу Малу Госпојину. Овим вриједним дивним женама и свим гостима честитао сам данашњу славу уз јасну поруку да увијек могу рачунати на подршку Града и моју личну подршку, како све ове године тако и у будућности – нагласио је он.

Подсјетимо, градоначелник је присуствовао данас и у Храму Рођења Пресвете Богородице у насељу Дервиши Светој литургији, гдје је заједно са свештенством и мјештанима, како кум, прославио славу ове цркве.

 Фото: А. Чавић

Фото: А. Чавић