Градоначелник и Лепа Брена најавили спектакл: Уз ванвременске хитове и сјајну енергију у Бањој Луци вас очекује величанствена прослава Нове године

 Фото: А. Чавић

Фото: А. Чавић

Бањалучане и све посјетиоце за дочек нове 2024. године у Бањој Луци очекује спектакл за који ће се побринути двије велике регионалне звијезде Жељко Самарџић и Лепа Брена.

Потврдио је ово и градоначелник Драшко Станивуковић током заједничке конференције за новинаре са Лепом Бреном у Београду.

-Велика ми је част што из центра нашег Београда најављујемо спектакл у нашој прелијепој Бањој Луци, али велика ми је част што као млад човјек могу да најавим долазак ванвременске звијезде – наше Лепе Брене, која припада свим генерацијама – поручио је градоначелник.

Додао је да ће током предстојећих празника уз два врхунска извођача, Жељка Самарџића и Лепу Брену, али уз своју гостољубивост и богату гастрономску понуду Бања Лука бити центар региона.

-Са великом љубављу и радошћу позивамо вас да дођете у Бању Луку јер она ће ове године бити центар региона. У првих десет мјесеци оборили смо све рекорде посјећености а увјерен сам да ћемо уз фантастичан програм Бањалучке зиме те рекорде и надмашити – рекао је Станивуковић.

Градоначелник је искористио прилику да позове посјетиоце и свих земаља региона да се придруже и буду дио спектакла који Бања Лука припрема поводом предостојећих празника.

-Позивам  драге пријатеље из наше Србије, Хрватске, Црне Горе, цијеле Босне и Херцеговине, али и из свих осталих земаља да посјете Бању Луку, гдје их већ сада очекује богата понуда и изврстан програм у оквиру Бањалучке зиме. Уз кувано вино, домаћу ракију и изврсну понуду хране Бања Лука је одлична дестинација да се припремимо и загријемо за новогодишње празнике када вас свакако очекује величанствен дочек Нове године уз Жељка Самарџића (31.12.) и Лепу Брену са којом ћемо прославити први дан нове 2024. године – нагласио је Станивуковић.

Како је казао, Бања Лука ће први пут ове године новогодишњи дочек приредити на новој локацији, тачније на платоу код новог спортског комплекса Парка „Младен Стојановић“, гдје ће ове године бити отворен и Зимзопарк.

-На новом великом платоу који може дочекати више десетина хиљада људи, припремамо прави спектакл, уз посебну бину и сцену и друге додатне садржаје – нагласио је је градоначелник Бање Луке, те додао ће ове године бина ће имати и писту, све како би извођачи могли имати ближи контакт са публиком.

Једна од највећих регионалних звијезда Лепа Брена захвалила је градоначелнику на позиву за гостовање у Бањој Луци, поводом новогодишњих празника, али и на томе што је у град унио нову енергију и учинио га љепшим.

-Најмлађем градоначелнику у Европи желим да се захвалим на позиву и предивним ријечима, али и на томе што је уз бројне новине учинио да Бања Лука постане град отвореног срца – истакла је Лепа Брена.

Додала је да Бањалучане, али и све посјетиоце у Бањој Луци очекује једна потпуно другачија енергија и прави спектакл.

-Припремамо један шири, један посебан репертоар, како бисмо загријали атмосферу и како би се сви они који дођу у Бању Луку добро забавили. Направићемо спектакулран концерт са једном позитивном енергијом, јер желимо и да нам предстојећа година буде управо таква – казала је Брена.

Како је истакла, зимски период захтијева један свечанији програм, јер, према њеним ријечима, зима то заправо и јесте.

– Без обзира на временске прилике обећавам један фантастичан провод, на којем већ ради цијели мој тим. Из 22 албума која сам снимила припремамо један жив и весео репертоар. Сви који желе да се добро проведу и са једном новом енергијом уђу у нову годину нека нам се придруже на платоу код спортске арене у Бањој Луци – закључила је Брена.