Elite Volley турнир у дворани Центар, присуствовала савјетница Савић – Бањац

У спортској дворани „Центар“ од петка до недјеље, 11. јуна бораве представници америчког Универзитета Клемсон, који са својим одбојкашикм тимом учествују на турниру под називом „Elite Volley Tournament Powered by Banjaluka Volley“.

-У питању је група од четрдесет студената и чланова стручног штаба. Они су дошли преко „Elite Volley“ агенције, са којом Универзитетски одбојкашки клуб „Бања Лука Volley“ има изузетно добру сарадњу у пертходних неколико година. Са њима смо направили договор, а све како би их угостили у нашем граду.  Амерички тим је презадовољан оним што су видјели – казао је Војислав Опачић из клуба Бања Лука Volley.

Додаје како су данашњи и сутрашњи дан резервисани за турнир.

-На турниру учествује укупно седам екипа. Поред двије екипе Клемсона и „Elite Volley“ агенције,ту је још и женски Одбојкашки клуб „Градишка“, те три домаћа клуба и то „Бања Лука Volley“, „Борац“ и „Инова“ – истиче Опачић, те додаје да су екипе одушевљене свиме ономе што су имали прилику да виде у нашем граду, те да су истакли како ће засигурни поново да посјете Бању Луку.

Овом турниру присуствовала је и савјетница градоначелника, Мирна Савић-Бањац, која је нагласила како екипа „Бања Лука Volley“ биљежи изузетно запажене резултате.

-Овај тим је све то постигао својим трудом и радом и срећни смо што је и овај камп још једна степеница више у њиховом напретку и усавршавању наших перспективних одбојкашица – истиче она.