Од 16. до 23. арпила: Измјена у режиму одвијања саобраћаја за вријеме трајања манифестације „Српска Опен“

Обавјештавају се грађани да ће у временском периоду од 16. до 23. априла, поводом одржавања тениског турнира “Српска Опен” – на снази бити потпуна обустава саобраћаја на подручју Тениског центра Републике Српске.

Обустава је у сљедећим улицама: Улица др Младена Стојановића (од Улице Триве Амелице до Улице Олимпијских побједника), Улица Олимпијских побједника (на дијелу од Булевара српске војске до Улице др Младена Стојановића), Улица Гундулићева (на дијелу од Алеје Светог Саве до Улице Олимпијских побједника) и огранак Булевара српске војске (на дијелу од броја 15b до улице Олимпијских побједника).

На линијама јавног превоза путника врше се сљедеће корекције трасе:

  • на линијама јавног превоза путника које саобраћају Улицoм Др Младена Стојановића на дијелу од раскрснице са улицом Триве Амелице до раскрснице Олимпијских побједника и Краља Петра Првог Карађорђевића, изврши преусмјеравање аутобуса из Улице краља Петра I Карађорђевића усмјере лијево у улицу Олимпијских побједника, Првог крајишког корпуса, Краља Петра II и Триве Амелице и даље постојећом трасом, у повратку истим улицама у супротном смјеру,
  • на приградским линијама које саобраћају из смјера сјевера изврши скраћење трасе линија до стајалишта „Малта“.
  • републичке линије јавног превоза путника из смјера Челинца преусмјерити из Булевара војводе Степе Степановића у Булевар војводе Петра Бојевића и Булевар српске војске и даље регистрованом трасом у повратку истим улицама у супротном смјеру.

За вријеме трајања обуставе саобраћаја регулисање и преусмјеравање саобраћаја вршиће се на прописан начин од стране припадника службених лица Министарства унутрашњих послова Републике Српске.

Моле се сви учесници у саобраћају за опрез и разумијевање, због отежаног одвијања саобраћаја за вријеме одржавања тениског турнира “Српска Опен”.