Позив родитељима да се пријаве: Бања Лука поклања уџбенике и Челинцу, Кнежеву и Рибнику

Осим општина са којима је претходно договорено, Град Бања Лука позива родитеље са подручја Челинца, Кнежева и Рибника да се пријаве за бесплатне уџбенике, које ће Бања Лука поклонити основцима од петог до деветог разреда са подручја ових општина.

Сви родитељи из ових општина, који су заинтересовани за бесплатне уџбенике потребно је да до 12. августа пошаљу своје податке путем електронске поште на адресу: besplatniudzbenici@banjaluka.rs.ba или да се јаве на бројеве телефона: 051/244-444 (локал 718) и 051/244-421.

Подаци које је потребно да доставе родитељи су:

-Име и презиме родитеља (старатеља),
-Мјесто становања,
-Број телефона,
-Назив школе коју ученик похађа,
-Разред за који су потребни уџбеници.

Наиме, Град Бања Лука ће у сарадњи са општинама Модрича, Котор Варош, Језеро, Шипово, Шамац и Теслић, уџбенике подијелити преко основних школа у овим локалним заједницама, о чему родитељи могу да се информишу код надлежних у поменутим локалним заједницама.

С обзиром на то да су основци у Бањој Луци успјели да сачувају довољно уџбеника за још неколико општина, одлучено је и да родитељи из општина Челинац, Рибник и Кнежево имају прилику да преузму уџбенике за своју дјецу, тако што ће се директно пријавити Граду Бањој Луци на наведене контакте.