Пјесма, плес и забава на сваком ћошку: Погледајте програм Фестивала „ТротоАрт“

У току су припреме за први Фестивал уличних забављача „ТротоАрт“, на којем ће од 17. до 19. јуна учествовати преко 150 извођача из земље и региона.

Осим пријављених извођача, и они који се нису на вријеме пријавили за учешће на Фестивалу и даље имају прилику да се представе и покажу своје умијеће у „Оpen stage“ – програму, који ће на различитим локацијама бити организован сва три дана Фестивала.

Не пропустите прилику да уживате у сјајном програму, који ће приредити забављачи распоређени на седам посебно уређених градских локација. Свака локација ће бити обиљежена и декорисана одређеном бојом и то: Бански двор (жута), Паркић (плава), Градска управа (пинк), Господска улица (наранџаста), Трг Крајине(плава), Плато са говорницом (зелена), Парк „Петар Кочић“ (бијела).

Програм почиње у петак, 17. јуна већ од 19.00 часова, а забављачи вас ће бити распоређени дуж главног градског шеталишта – од Банског двора, преко „паркића“ и Господске улице, до Трга Крајине, гдје је уз новосадске „Хаос аниматоре“ и бројне музичке групе предвиђено велико отварање, а наступи ће те вечери свакако бити одржани и на платоу са говорницом иза РК „Боска“.

Прилику да се добро забавите имаћете и у суботу, 18. јуна, када вас сјајан програм очекује током дана у термину од 10.00 до 13.00 часова, као и увече од од 19.00 до 23.00 часа, док ће трећег дана Фестивала, односно у недјељу 19. јуна програм трајати од 10.00 до 13.00 часова.

Детаљан програм Фестивала погледајте ОВДЈЕ.