Доставите приједлоге и сугестије на планска рјешења

Одјељење за просторно уређење обавјештава јавност да је на сједници Скупштине града Бање Луке одржаној  28.04.2022. године донесена Одлука о изради измјене дијела Регулационог плана за простор дефинисан улицама: Јована Дучића, Паве Радана, 1.Крајишког корпуса и Вука Караџића (“Сл. гл. Града Бањалука“ бр. 18/22).

Измјеном Плана ће бити обухваћен простор између улица Вука Караџића, Јована Дучића и новопланиране саобраћајнице у укупној површини од 3,15 хектара и графички је приказан на карти која ће бити изложена у просторијама Градске управе Града Бање Луке и просторијама Мјесне заједнице Центар 2, петнаест дана од дана објављивања. Обухват Плана објављен је и на сајту Града: www.banjaluka.rs.ba.

Позивају се заинтересована лица, власници некретнина, корисници простора и учесници у његовој изградњи и уређивању да доставе своје приједлоге и сугестије за одређена планска рјешења на земљишту или објектима, односно објекту у њиховом власништву.

Приједлози и сугестије могу се доставити Градској управи Града Бање Луке – Одјељењу за просторно уређење у форми дописа до 09.06.2022. године.