„Бањалучка зима“: Овог викенда наступи бањалучких музичара и представа за дјецу

 Фото: А. Чавић

Фото: А. Чавић

Mагична „Бањалучкa зимa“ и овог викенда доноси за свакога понешто.

У Парку „Петар Кочић“ за викенд су најављени сљедећи садржаји:

▶️Петак, 17. децембар, од 19.00 часова – Андреј Пуцаревић;
▶️Субота, 18. децембар, од 19.00 часова – Акустик бенд;
▶️Недјеља, 19. децембар, од 11.00 часова – представа за дјецу „Пут по свијету на тротинету“ Градског позоришта „Јазавац“, а од 19.00 часова наступ група „Ехо“.
У случају кише, садржаји ће бити одгођени.

Мноштво лампица, новогодишње јелке, прекрасне декорације и посебно уређена кућица Дједа Мраза у Парку „Петар Кочић“, којег ће овог викенда замијенити Свети Никола – само су мали дио чаролије, припремљене за зимске празнике у нашем граду.

Забавни садржаји приређени су и на Тргу Крајине, гдје је постављено клизалиште и луна-парк, којима су се највише обрадовали најмлађи суграђани.

За ове зимске празнике град је посебно украшен и у потпуности је заблистао у духу новогодишњих празника, при чему се водило рачуна о утрошку буџетских средстава, па су тако у већини кориштени постојећи новогодишњи украси, који су за ове потребе редизајнирани.

Током трајања „Бањалучке зиме“, у данима викенда (субота и недјеља) саобраћај ће бити обустављен на дијелу главне градске саобраћајнице, како би сви посјетиоци могли несметано уживати у празничној чаролији.