Fudbalska priča stara 46 godina: Decembar u znaku turnira u malom fudbalu „Borik 2021

Tradicionalni turnir u malom fudbalu „Borik 2021“, koji će ove godine doživjeti svoje 46. izdanje, zvanično počinje 1. decembra.

Riječ je o turniru koji je odavno postao tradicija, ali i fudbalski simbol Banje Luke.

-Ovo je jedan od najkvalitetnijih turnira na Balkanu. Poznat je i po brojnim takmičarskim ekipama iz regiona, a iz godine u godinu postaje sve bolji. Iako je prethodna godina bila izazovna za organizaciju zbog epidemiološke situacije, turnir je ipak održan. Brojne majstore malog fudbala, reprezentativce Srbije, Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine očekujemo i ove godine na parketu „Borika“ – navedeno je u saopštenju Sporskog centra Borik.

Prijave ekipa za učešće su počele, a traju sve do 15. novembra, dok će 29. novembra biti obavljeno izvlačenje takmičarskih parova.

Iz JU „Sportski centar Borik“ dodaju kako su ove godine pripremili brojne nagrade za publiku, poklone i iznenađenja, kao i zabavni kutak za najmlađe posjetioce turnira.

Predviđena su ukupno 22 takmičarska dana trajanja turnira, a pripremljen je i bogat fond nagrada.

Prva nagrada iznosi 10.000 KM.

Ovogodišnji turnir „Borik 2021“ počinje 1. decembra u organizaciji Sportskog centra „Borik“ i pod pokroviteljstvom Grada Banja Luka.

 Foto: Sportski centar Borik

Foto: Sportski centar Borik