Пријавите се на конкурс за директоре јавних установа

 Фото: А. Чавић

Фото: А. Чавић

Скупштина града Бање Луке објављује четири јавна конкурса за попуну упражњених мјеста директора у три градске установе, те за именовање члана Градске изборне комисије Бања Лука.

У  петак, 26. фебруара 2021. године, биће објављени јавни конкурси за попуну упражњених мјеста директора Центра за предшколско васпитање и образовање, Центра за образовање одраслих и Градске развојне агенције, као и за именовање члана ГИК Бања Лука.

Градоначелник Драшко Станивуковић, недавно је затражио да конкурси за директоре јавних установа, организација и предузећа буду јавни и промовисани путем званичних канала комуникације Града те на билбордима и сити лајтовима у граду.

Како је истакао, намјера је да се оваквим начином промоције, ти конкурси учине доступним што већем броју грађана, како би се пријавили најбољи кандидати из различитих области. Такође, Станивуковић је предложио скупштинској већини да се интервјуи са пријављеним кандидатима снимају односно да буду јавно доступни.

Конкурси за именовање директора градских установа биће отворени до 13. марта 2021. године, док је је конкурс за именовање члана ГИК Бања Лука отворен до 6. марта ове године.

Пријаве, са потребном документацијом, кандидати могу доставити поштом, на адресу:  Градска управа Града Бање Луке – Стручна служба Скупштине града, Трг српских владара број 1, или лично у Пријемној канцеларији Градске управе (број 16).

ПОГЛЕДАЈТЕ КОНКУРСЕ:

Јавни конкурс за попуну упражњеног мјеста директора ЈУ Центар за предшколско васпитање и образовање Бања Лука

Јавни конкурс за попуну упражњеног мјеста директора ЈУ Центар за образовање одраслих Бања Лука

Јавни конкурс за попуну упражњеног мјеста директора Градске развојне агенције Бања Лука

Јавни конкурс за именовање једног члана Градске изборне комисије Бања Лука