​Ревија фризура вечерас у Банском двору

Удружење фризера и козметичара Бања Лука, под покровитељством Града, организује ревију фризура, а која ће бити одржана вечерас од 18 до 20 часова у Културном центру Бански двор.

Сви заинтересовани ће потпуно бесплатно имати прилику да виде који су то трендови када су у питању матурске, свадбене и комерцијалне фризуре.

„Ревија се одржава у оквиру ‘Прољећа у Бањалуци’, а нашим суграђанима смо жељели да приуштимо један умјетнички програм уз могућност да виде шта је то тренд у физурама. Учесници су чланови Удружења фризера и козметичара Банај Лука“, рекла је Жана Цумбо, у име Удружења фризера и козметичара Бања Лука.

Додала је да је све осмишљено тако да младост прати шта је у тренду, а жељели су направити и дати слободу младима да направе неку другачију одлуку о свом изгледу што се тиче фризуре.

„Матурске фризуре су сада актуелне па ће ово бити прилика да сви они који сада славе, нађу за себе неку идеју. И трећа, односно комерцијална варијанта, донијеће неке свакодневне, пословне фризуре“, рекла је Цумбо.

Поред женских фризура, биће и пет мушких модела који ће приказати шта је модерно када је у питању мушка коса.

Цумбо је нагласила да ће модели носити актуелну одјећу бутика са подручја града, те да ће бити обучени у матурска одијела и имаће матурске фризуре, као и пословне варијанте.

Биће ово прилика да фризери искажу своју креативност на неки можда другачији начина, а притом да ипак остану у тренду.