Четири плана на јавном увиду до 13. децембра

Одјељење за просторно уређење подсјећа да се од 13. новембра на јавном увиду налазе четири регулациона плана:

НАЦРТ РЕГУЛАЦИОНОГ ПЛАНА ЗА ПРОСТОР ИЗМЕЂУ ПУТА БАЊА ЛУКА – ГРАДИШКА И УЛИЦЕ ДЕСПОТА СТЕФАНА ЛАЗАРЕВИЋА

Нацртом плана обухваћен је простор који се налази: између пута Бања Лука – Градишка и Улице деспота Стефана Лазаревића, и биће изложен на јавни увид у просторијама предузећа „Геопут“ Бања Лука – Улица краља Николе 13, у просторијама Градске управе и у просторијама Мјесне заједнице Лазарево 2, сваким радним даном, у времену од 8.00 до 16.00 часова.

НАЦРТ ИЗМЈЕНЕ ДИЈЕЛА РЕГУЛАЦИОНОГ ПЛАНА „ЛАУШ 4“

Нацртом плана обухваћен је простор који се налази уз Улицу Петра Мећаве и биће изложен на јавни увид у просторијама предузећа „Рутинг“ Бања Лука – Улица I крајишког корпуса 16, у просторијама Градске управе и у просторијама Мјесне заједнице Лауш 2, сваким радним даном, у времену од 8.00 до 16.00 часова

НАЦРТ РЕГУЛАЦИОНОГ ПЛАНА ЗА ПРОСТОР ИЗМЕЂУ БУЛЕВАРА ВОЈВОДЕ СТЕПЕ СТЕПАНОВИЋА, УЛИЦЕ ВЕЉКА МЛАЂЕНОВИЋА, ОГРАДЕ КОМПЛЕКСА „ИНЦЕЛА“ И ДЕСНЕ ОБАЛЕ РИЈЕКЕ ВРБАС

Нацртом плана обухваћен је простор који се налази између Булевара војводе Степе Степановића, Улице Вељка Млађеновића, ограде комплекса „Инцелаа“ и десне обале ријеке Врбас и биће изложен на јавни увид у просторијама предузећа „Рутинг“ Бања Лука – Улица I крајишког корпуса 16, у просторијама Градске управе и у просторијама Мјесне заједнице Ада, сваким радним даном, у времену од 8.00 до 16.00 часова.

НАЦРТ РЕГУЛАЦИОНОГ ПЛАНА ДИЈЕЛА НАСЕЉА КАРАНОВАЦ

Нацртом плана обухваћен је простор који се односи на подручје између моста у насељу Карановац, регионалног пута Бања Лука – Кнежево и планиране трасе за измјештање регионалног пута Бања Лука – Кнежево и биће изложен на јавни увид у просторијама предузећа „Геопут“ Бања Лука – Улица краља Николе 13, у просторијама Градске управе и у просторијама мјесних заједница Карановац и Љубачево,  сваким радним даном у времену од 8.00 до 16.00 часова.

Јавни увид ће трајати до 13. децембра 2018. године и свако физичко и правно лице може дати мишљење, примједбе и приједлоге на нацрте, уписом у свеску која ће се налазити у просторијама у којима су нацрти изложен, или доставити у форми дописа Градској управи Града Бања Лука – Одјељењу за просторно уређење .