Фестивал цвијећа од 22. до 26. априла

Трећи Фестивал цвијећа биће одржан од 22. до 26. априла ове године, у оквиру програма „Прољећа у Бањалуци“. Манифестација ће бити одржана у Парку Петар Кочић, а окупиће произвођаче и продавце цвијећа из Бање Луке и региона.

  • Нашим учесницима обезбиједићемо штандове за изложбу и продају цвијећа без накнаде, тако да је то још једна од погодности за излагаче. Фестивал ће, као и претходне двије године, бити изложбеног и продајног карактера – кажу у Одјељењу за комуналне послове.

Прошле године, на сајму је излагало 11 цвјећара, а ове године очекује се још већи број пријава и разноврснији састав учесника.

  • Јавно позивамо све наше произвођаче и продавце цвијећа да нам се придруже и учествују на фестивалу. Настојимо да сваке године фестивал обогатимо новим садржајима, а ове године, амбијент у Парку Петар Кочић ће бити посебан, јер ће парк бити украшен и декорисан због сајма – истакли су у одјељењу.

Сви заинтересовани за учешће на фестивалу, пријаву могу доставити Одјељењу за комуналне послове Градске управе, контакт особа Сања Матаруга (051 244 444, локал 774). Пријаве се могу доставити лично у Градској управи – канцеларија 405, или путем електронске поште javnost@banjaluka.rs.ba