У првом дијелу акције уређења града прикупљено 308 тона отпада

У првом дијелу акције прољећног чишћења и уређења града прикупљено је 308 тона отпада, саопштено је из Одјељења за комуналне послове. У овом одјељењз истичу да податак о количини пркупљеног отпада показује да је акција чишћења и уређења града наишла на велики одзив грађана и показала своју пуну оправданост.

У првом дијелу акције, који је трајао до 3. априла, отпад су могли да одложе у посебно постављене контејнере грађани са подручја градских мјесних заједница на десној обали Врбаса и сеоских мјесних заједница које гравитирају магистралном путу Бања Лука – Јајце и платоу Мањаче.

Подсјетимо, у току је други дио акције, а до 17. априла, акција ће се спроводити у градским мјесним заједницама на лијевој обали Врбаса и сеоским мјесним заједницама које гравитирају  магистралном путу Бања Лука – Приједор и путу Бања Лука – Бронзани мајдан. Грађани који желе да одложе кабасти отпад могу се обратити на дежурне телефоне Одјељења за комуналне послове број: 051/244-593, 051/244-444, локал 775, 774 и 768, како би добили информацију о мјестима одлагања и терминима одвожења отпада.