У закуп понуђено осам простора, међу њима и „Пећина“

Градска управа расписала је данас оглас о издавању у закуп осам пословних простора, међу њима и јавно склониште у којем се својевремено налазио популарни клуб „Пећина“.

Уз овај, простори који се могу узети под закуп налазе се у улицама: Теодора Колокотрониса број 12, Алеји светог Саве, број 16-18, Улици Марије Бурсаћ број 5, Улици Симе Матавуља 6, Улици Старине Новака број 5 и број 1 А, те у Бронзаном мајдану.

У зависности од простора, намијењени су за трговинску, услужну или угоститељску дјелатност.

Пријавити се могу физичка и правна лица, изузев оних који нису у цјелости измирили обавезе по основу закупа и комуналне накнаде према Граду Бања Лука.

Учесник на огласу је обавезан да понуди најмањи почетни износ закупнине, те да приложи доказ о уплати кауције и трошкова огласа у оригиналу. У почетној цијени закупнине урачунат је и ПДВ.

Пословни простор се издаје за обављање дјелатности у складу са намјеном одређеном огласом. Заинтересовани понуђачи могу разгледати пословне просторе уз претходну најаву путем броја телефона: 051/244-444, локал 730.

 

Учесници потребну документацију могу доставити до 1. октобра 2018. године до 11 часова у затвореној коверти на протокол Градске управе Града Бања Лука, канцеларија 14, за сваки пословни простор посебно, са обавезном назнаком на коверти: ГРАД БАЊА ЛУКА, Комисија за пословне просторе и гараже, ПРИЈАВА НА ОГЛАС ЗА ЗАКУП ПОСЛОВНОГ ПРОСТОРА, са обавезном назнаком редног броја пословног простора из огласа (редни број од 1 до 8 из огласа).

Комплетан оглас можете погледати овдје.