У атријуму: Концерт и изложба фотографија

У оквиру пројекта „Култура у пролазу“, данас је у атријуму Градске управе одржан концерт ученика Музичке школе „Владо Милошевић“ и отворена изложба фотографија Небојше Кострешевића.

-Свима онима који су у пролазу или користе одређене услуге Градске управе, желимо да понудимо различите културне садржаје у овом простору атријума. То је један и од циљева Стартегије развоја културе града који је усмјерен ка стварање алтернативних простора, како би култура била ближе грађанима и да свако има право да учествује у дометима културног развоја града – казала је начелница Одјељења за културу, туризам и социјалну политику Наталија Тривић.

У програм новог пројекта Градске управе, укључени су бројни актери, од јавних установа културе, Академије умјетности, Музичке школе и самосталних умјетника.

-Обезбиједили смо услове да самостални умјетници излажу и промовишу своје радове, попут данашње изложбе фотографија сниматеља и фотографа Небојше Кострешевића. Такође, Музичка школа интензивно у овом простору промовише свој програм и младе ствараоце што је доказ да имамо и потенцијале, у које треба заједно да улажемо и подржавамо их – закључила је Тривићева.

Изложбу фотографија, различите тематике, аутора Небојше Кострешевића заинтересовани могу да погледају у атријуму до 18. јула.