Уручене награде најбољима у акцији „Бирамо најуређеније“

Свечаном додјелом награда, данас је окончана овогдишња акција „Бирамо најуређеније“ у којој је Градска управа бирала најуређеније приватно двориште, најуређеније школско двориште, затим најљеши простор у стамбеним зградама те најљепши балкон.

Награде је најбољим учесницима уручио градоначелник Игор Радојичић, који је нагласио да ова акција истиче наше суграђане који град чине љепшим, те честитао свим побједницима и захвалио на учешћу у акцији.

  • Најљепше двориште ове године је у Љубачеву, власништво Мирјане и Стевана Врањеша. У катеогорији школског дворишта побједник је ОШ „Јован Дучић“, подручно одјељење у Пријечанима, најљепше уређен простор у стамебним зградама је ЗЕВ Царице Милице 10, а власник најљепшег балкона је Милка Кајкут из Пискавице – рекао је Радојичић.

Мирјана Врањеш из Љубачева, каже да са пуно љубави и пажње, заједно са супругом Стеваном, уређује велико двориште.

  • Идеја има много, а супруг и ја настојимо да једну по једну преточимо у дјело. Најважније нам је да наш животни простор одржавамо уредним и чистим, да имамо много цвијећа и зеленила и да нам комшије и пријатељи често долазе, јер воле ову нашу малу оазу мира и спокоја – истакла је Врањеш.

Жана Грмуша, предсдједник ЗЕВ Царице Милице 10, изјавила је да је акција „Бирамо најуређеније“ одличан примјер свим грађанима на који начин могу да допринесу да град буде љепши и уређенији.

  • Заједнички циљ нам је унапређење кутлуре живљења и промовисање здравих животних вриједности. Веома водимо бригу о животу у заједници и драго нам је када видимо да сваке године имамо све више пријављених у овој акцији – закључила је Грмуша.

Акцију „Бирамо најуређеније“ Градска управа организовала је 17. годину узастопно, а ове године је било пријављено 35 кандидата.

Списак награђених можете погледати ОВДЈЕ.