Уз помоћ „Делте“: Нова мјеста у вртићу „Бубамара“

Градоначелник Игор Радојичић и виши потпредсједник „Делта холдинга“ Дејан Јеремић озваничили су почетак радова на санацији и доградњи вртића „Бубамара“ у Обилићеву, што ће отворити простор за пријем још 25 малишана у овој предшколској установи. Вриједност донације је 33.000 евра.

 

-Овдје се ради о обнови и проширењу постојећег објекта, тако да ћемо добити простора за још једну вртићку групу. Са већ два отворена нова вртића у Росуљама и Обилићеву, овим у обнови и једним у плану у просторијама бившег ресторана „Огњиште“, ове године укупно ћемо добити четири нова вртићка простора са од 100 до 150 нових мјеста – рекао је Радојичић.

Он је захвалио компанији „Делта“, која се као друштвено одговорна, прикључила многим другим који учествују у акцијама са Градом усмјереним, прије свега, за добробит дјеце.

У име „Делта холдинга“, Дејан Јеремић казао је да имају задовољство што су својим доласком на ове просторе добили прилику да допринесу побољшању услова живота становника Бање Луке.

-Захваљујем се Граду што смо заједно у веома кратком року препознали потребу за  реализацијом овог пројекта, односно проширењем капацитета вртића – нагласио је Јеремић и додао да би овај посао требало да буде завршен до Нове године.

Директор Центра за предшколско васпитање и образовање Јелена Куртиновић истакла је да је велики значај ове донације, те захвалила у име дјеце на овој подршци. Она је позвала и друге компаније да се угледају на примјер „Делте“.